-A A +A

Jongeren

Color: 
#77b82a
0

Symposium "Jeugdzorg; 4 jaar transitie, hoe nu verder?"

UITNODIGING

Datum: 28 januari 2019
Tijd: 13:30 tot 17:00 uur
Plaats: Raadszaal gemeentehuis Oss

Deelname is gratis

0

Regels belemmeren liefdesleven gehandicapten: 'hij is nu mijn harenwasser'

Femke wilde trouwen met de liefde van haar leven, maar blies de bruiloft af toen bleek dat het stel een inkomensval zou maken die hen op bijstandsniveau zou brengen. Ze heeft namelijk een spierziekte en ontvangt een Wajong-uitkering. Haar vriend ook, omdat hij autisme heeft.

De koepel voor chronisch zieken en gehandicapten, Ieder(in), vraagt aandacht voor beleidsregels die de liefde voor mensen in hun achterban in de weg staan. De koepel kreeg tientallen reacties op een oproep ervaringen met liefde en beleid te delen.

1

Wat als u niet tevreden bent?

Wat als u niet tevreden bent? De gemeenteraad van Oss vindt het belangrijk dat inwoners met ervaringen en klachten goed terecht kunnen. Daarvoor kunnen inwoners in eerste instantie terecht bij hun contactpersoon bij de gemeente en bij de ombudscommissie bij klachten over de wijze waarop de gemeenten met inwoners omgaan.

0

UITNODIGING Symposium

Op vrijdag 17 november organiseert de Adviesraad Sociaal Domein Oss een symposium voor u.

De ASD Oss wil zoveel mogelijk in contact komen met de mensen die te maken hebben met het gevolg van gemeentelijk sociaal beleid. Hoe kunnen wij uw mening beter in onze adviezen laten doorklinken?