-A A +A

Adviesraad Sociaal Domein - AV

Locatie: Gemeentehuis Oss - vrijdagmiddag 14:00-17:00 uur

De vergaderstukken blijven beperkte tijd zichtbaar. Om oudere vergaderstukken in te kunnen zien, dien je ingelogd te zijn. 
Ben je lid en wil je weten hoe je (weer) toegang krijgt? Neem dan even contact op met adviesraadsociaaldomein@oss.nl

Werken met Zivver

Zivver?

De gemeente Oss werkt met Zivver. Dit programma zorgt ervoor dat privacy gevoelig materiaal per mail extra beveiligd wordt. Leden van de ASD zullen dan ook regelmatig mailtjes ontvangen die via Zivver zijn verstuurd.

Mailtjes via Zivver ontvangen

Het ontvangen van mailtjes via Zivver is gratis en je hoeft er ook geen account voor te hebben. Je ontvangt de aankondiging in het mailprogramma dat je standaard gebruikt. Je hebt een mobieltje nodig om een code per sms te kunnen ontvangen.

Pleidooi voor meer betrokkenheid en diversiteit ASD 20180001

De Adviesraad Sociaal Domein Oss heeft gemerkt dat we met elkaar in Oss nog niet genoeg hebben kunnen doen voor weinig zichtbare groepen mensen die onze  aandacht waarschijnlijk het hardste nodig hebben. We willen deze burgers wel gaan bereiken, daar maken we een speerpunt van. We vinden dat luisteren en inleven in de problemen van de burger de nieuwe standaard moet zijn. Dat regels en wetten er zijn om dienstbaar te zijn aan de burger.

Ongevraagd advies financiering Proeftuin Ruwaard ASD 20170019

De Adviesraad Sociaal Domein heeft kennisgenomen van het voorstel van het college van B&W om de Proeftuin Ruwaard op een nieuwe manier te financieren. De ASD is daar  zeer verheugd over.
Dit geeft nieuwe kansen voor de Ruwaardbewoners én voor de professionals. En als “proeftuin” bij succes, mogelijkerwijs in de toekomst voor heel Oss.