-A A +A

In memoriam Rien Damen

1
03-11-2017:11

Op 29 oktober is Rien Damen op 74-jarige leeftijd overleden. Na zijn jaren als burgemeester van Vaals in Limburg keerde hij weer terug naar Oss. Sindsdien was hij actief in de SCPO en de Wmo-raad, de voorgangers van de huidige Adviesraad Sociaal Domein. Hij was uitermate begaan met de kwetsbare en zorgbehoevende burgers. Als er problemen waren wist hij die altijd op een rustige manier aan de orde te stellen en vaak met succes. Ook had hij altijd oog en oor voor mogelijkheden en kansen ter verbetering van hun leefomstandigheden. Met zijn bestuurlijke ervaring kon hij ook veel bijdragen aan het functioneren van de eerder genoemde adviesraden. Hij wist te luisteren naar de vele meningen en kon altijd in samenspraak komen tot de goede oplossingen. De leden van de Adviesraad Sociaal Domein, die hem gekend hebben, zullen de warme herinneringen aan hem koesteren.

Reacties

Ik ben heel blij dat ik het tot op heden zo goed getroffen heb met mijn gezondheid. Waarom zou ik daarvan niet getuigen? Toch denk ik soms dat ik anderen een een beetje in de steek laat als ik dat doe Zoveel anderen treft het minder goed Een van hen die dicht bij me stond was Rien Damen. Zijn leven was mooi. Het einde van zijn leven was triest. Ik zal aan hem blijven denken

Reageren op een nieuwsbericht kan als u bent ingelogd. U bent al ingeschreven of u kunt zich hier alsnog voor inschrijven als inwoner van Oss of als professional.

Registreren als lid Registreren als professional