Nieuwe website inwoners Oss over zorg en sociale voorzieningen | Adviesraad Sociaal Domein Oss

-A A +A

Nieuwe website inwoners Oss over zorg en sociale voorzieningen

0
13-04-2017:04

Adviesraad Sociaal Domein Oss heeft een nieuwe website, waarop inwoners informatie kunnen vinden over zorg en sociale voorzieningen in Oss.

Ook kunnen inwoners van de gemeente Oss op het FORUM deelnemen aan discussies, in gesprek komen met elkaar en onderwerpen en vragen inbrengen.

De Adviesraad Sociaal Domein Oss (ASD Oss) is een onafhankelijk adviesorgaan van de gemeente. De groep bestaat uit vrijwilligers uit alle lagen van de bevolking. De raad vertegenwoordigt de inwoners van Oss, zowel de stad als alle kernen, wanneer het gaat om zorg en sociale voorzieningen.

Deze raad geeft onafhankelijk advies aan het college van B&W. Via FORUM houdt ASD contact met inwoners over zorg en sociale voorzieningen. Het FORUM is opgedeeld in de vijf onderwerpen waarover je als inwoner kunt meepraten: Jeugd; Ouderen; WIAS (Werk, inkomen, armoede en schuldhulpverlening); WMO en BTB (Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid). De nieuwe website is te bereiken via www.adviesraadsociaaldomein-oss.nl.

Reageren op een nieuwsbericht kan als u bent ingelogd. U bent al ingeschreven of u kunt zich hier alsnog voor inschrijven als inwoner van Oss of als professional.

Registreren als lid Registreren als professional