-A A +A

Praat mee in het Panel Sociaal Domein!

0
01-05-2017:05

Praat mee in het Panel Sociaal Domein! over Werk, Inkomen, Bijstand, Armoede en Schuldhulpverlening in de gemeente Oss

Als burger van de gemeente Oss heeft u te maken met voorzieningen van onder andere werk, inkomen, bijstand, armoede en schuldhulpverlening. Op woensdag 10 mei wil de Adviesraad Sociaal Domein hierover met u in gesprek om te bespreken welke onderwerpen belangrijk zijn. Denk daarbij aan: Hoe functioneren voorzieningen? Wordt u goed geïnformeerd door de gemeente? Is de gemeente voldoende bereikbaar en krijgt u antwoord op uw vragen? Met de resultaten uit het panel gaan wij in gesprek met de gemeente. De gemeente kan met deze adviezen (waar nodig) de dienstverlening verbeteren.

Het Panel Sociaal Domein is onderdeel van de Adviesraad Sociaal Domein Oss. Deze Adviesraad is een onafhankelijk adviesorgaan is in de gemeente Oss en een brug vormt tussen burger en gemeente als het gaat om zorg en sociale voorzieningen. De Adviesraad adviseert het college van B&W gevraagd en ongevraagd.

Uw gegevens en informatie worden vertrouwelijk behandeld.

Praat mee!

Datum· : woensdag 10 mei Tijd : 14:00-16:00 uur Waar : Flexhuis Oss, Raadhuislaan 30, Oss

Vragen en meedoen? Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan het Panel Sociaal Domein. Om u voor deelname aan te melden of als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met mevrouw Els Mommersteeg, secretaresse van de Adviesraad Sociaal Domein. Zij is bereikbaar via telefoon: 06-25274240 en email: adviesraadsociaaldomein@oss.nl.

Reageren op een nieuwsbericht kan als u bent ingelogd. U bent al ingeschreven of u kunt zich hier alsnog voor inschrijven als inwoner van Oss of als professional.

Registreren als lid Registreren als professional